Naar de inhoud springen

MASTERCLASSES

Uitgebreide masterclass Fotografie voor fotografen door Iris Planting, eigenaar van DutchAndFamous.

PERSOONLIJKE MASTERCLASS

Deze 5-daagse intensieve masterclasses zijn ontworpen om je te helpen bij het creëren van prachtige beelden en je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Ik nodig je uit om met mij, en mijn team van professionals, mee te doen en in de wereld van een typische commerciële en editorial fotoshoot te stappen. Samen met mijn team van stylisten en visagisten sta ik ​​voor je klaar om je te laten zien wat er nodig is om je portfolio te laten groeien en je bedrijf succesvol te maken.

Gedurende vijf dagen bespreken we alles over mode- en portretfotografie, Leren we je alles over belichting, fototechnieken, hoe zet je jezelf in de markt, geven je tips en trics, en nog veel meer. Het aantal deelnemers aan de masterclass is klein en exclusief, wat betekent dat we tijd hebben om ons op jou te richten, te concentreren en tegemoet te komen aan de dingen die jij wilt leren, of je nu een amateur bent, een professional, of zelfs gespecialiseerd bent in een heel ander gebied van fotografie. We zijn er zeker van dat je na deze masterclass zult vertrekken met nieuwe ideeën, kennis en vooral inspiratie om in je eigen praktijk te brengen.

GEEF JE NU OP VOOR SEPTEMBER VIA IRIS@DUTCHANDFAMOUS.COM

MASTERCLASS Veelgestelde vragen

Niveau

De masterclasses zijn toegankelijk voor alle niveaus en fotografen. We vragen alleen dat je betrokken bent en dat je de basisprincipes van het gebruik van je camera in de handmatige modus kent.

Programma

Onze dagen beginnen om 9.30 uur en eindigen elke dag rond 17.30 uur. 

Dag 1 begint met een groepsintroductie, gevolgd door demo’s met lichtopstellingen en voorbeelden uit de praktijk. Dezelfde dag ga je ook al een praktijkopdracht doen. 

De 2e dag begint met een evaluatie en een samenvatting, gevolgd door een portfolio review waarbij ik een paar van je foto’s beoordeel. Het tweede deel van dag 2 gaan we de thuiswerkopdracht bespreken en voorbereiden. 

Dag 3 werk je dus zelf thuis de opdracht uit. 

Dag 4 bespreken we de uitwerkingen van de thuisopdracht en worden de modellen voor de praktijkshoot klaargemaakt, waar we na de lunch mee kunnen gaan fotograferen. Lunches zijn alle dagen inbegrepen. 

Dag 5 bespreken we de praktijkshoot en evalueren we wat we hebben geleerd. Afsluitende borrel.

Apparatuur

We raden je aan om een spiegelreflexcamera of systeemcamera en een paar lenzen mee te nemen voor afwisseling (ik raad persoonlijk aan om een ​​24-70 mm-lens mee te nemen, of een paar lichtsterke vaste lenzen.) Neem ook een paar geheugenkaarten en een reserve accu camerabatterij mee!

Verblijf-/reiskosten

Het vermelde masterclasstarief dekt uw deelname aan de masterclass. Je bent verantwoordelijk voor het boeken van uw eigen vervoer naar mijn studio. Als je aanbevelingen of hulp nodig hebt, helpen we je graag verder!

Kosten

Om een ​​plek in de masterclass te reserveren, moet je een aanbetaling van 50% van de totale prijs overmaken. Hiermee ben je zeker van je plek. De laatste betaling doe je 2 weken voor aanvang van de masterclass.

Annuleren

We begrijpen dat er soms onverwachte veranderingen optreden, dus we proberen zo flexibel mogelijk te zijn met annuleringen. We willen zo snel mogelijk op de hoogte worden gesteld van je annulering. Als je vier weken voor de startdatum van de masterclass besluit te annuleren, wordt de aanbetaling gerestitueerd, dit geeft ons de tijd om iemand anders de ruimte te geven. Als je annuleert na restitutieperiode (binnen 4 weken voor de cursus), wordt de aanbetaling niet gerestitueerd. We staan ​​echter wel toe dat de aanbetaling wordt gebruikt als tegoed voor een andere masterclass als je dat wilt (dit tegoed moet binnen een jaar na de oorspronkelijke masterclassdatum worden gebruikt).

Hoe groot is de groep

We houden de groepen klein. De groepen zijn max. 8 deelnemers. De aanwezigen worden soms op masterclassdagen in twee groepen verdeeld, dus er werken meestal slechts 3-4 mensen tegelijk in één groep – dit zorgt voor meer individuele tijd op de set.

Gebruiksvoorwaarden

De foto’s die door elke fotograaf zijn gemaakt, zijn alleen voor niet-commercieel gebruik – je mag de foto’s gebruiken voor je gedrukte portfolio, websites en op je socialemediakanalen.

Lesmateriaal

We moedigen cursisten aan om zoveel mogelijk aantekeningen te maken om de beste ervaring uit het evenement te halen. We versturen onze lesmateriaal helaas niet.

Laatste nieuws

Bekijk het facebookkanaal of Instagram

Certificaat

Aan het einde van de Masterclass krijg je een bewijs van deelname.

Kosten

De kosten voor deze vijf daagse masterclass, inclusief lunches, koffie, thee, gebruik van visagist, modellen en assistentie en inclusief een eindborrel bedragen 850 euro p.p. excl.btw